T. 070-3650261

info@depagter.info

Abonnement

Nooit meer zorgen over uw CV-ketel? Sluit dan een abonnement af bij de Pagter Installatietechniek. Om achterstallig onderhoud te voorkomen wordt uw toestel jaarlijks gecontroleerd. Zo verkleinen we de kans op een onveilige situatie of storing. Mocht zich toch een storing voordoen dan betaalt u geen voorrijkosten. U kunt een abonnement afsluiten voor de volgende toestellen:

  • Combiketel/cv-ketel
  • Combiketel in combinatie met zonneboiler
  • Boiler

Tarievenlijst

Voor uit te voeren onderhoudswerkzaamheden gelden onderstaande tarieven inclusief BTW .

Type ketel

Uurtarieven service onderhoudscontracten

Levering en montage van materialen bij het verhelpen van storingen zijn niet inbegrepen bij het onderhoudstarief, hiervoor gelden de onderstaande uurtarieven deze zijn inclusief BTW.

Heeft u interesse om een onderhoudscontract af te sluiten? Lees onderstaande documenten en stuur het ingevulde contractformulier op naar:  info@depagter.info.

De installateur verricht één maal per jaar onderhoud aan de installaties als vermeld in het contract. Wij bellen of mailen u jaarlijks voor een afspraak. Kleine reparaties/storingen die tijdens het onderhoud uitgevoerd kunnen worden zijn hierbij inbegrepen, hier staat max  15 minuten  voor . Daarna komen er kosten bij per 15 minuten excl. materiaalkosten.
 
De installateur zal bij een onderhoudscontract eventuele storingen verhelpen tegen een gereduceerd servicetarief van € 66,55 per uur van maandag t/m vrijdag 08.00 – 17.00 incl.  BTW

Bel ons als u vragen heeft over onze abonnementsservice op 070 365 02 61. Wij helpen u graag.