Remeha ketels

Remeha Tzerra serieRemeha Tzerra serie

De Tzerra serie levert de beste kwaliteit die u kunt krijgen. De ketel is totaal anders opgebouwd dan de doorsnee ketel. Losse onderdelen komen samen in modules,  wat een belangrijke stap is naar nog hogere betrouwbaarheid. 


Remeha Avanta CW3, CW4 en CW5Remeha Avanta CW3, CW4 en CW5

De compacte, lichtgewicht Avanta past altijd. Wie deze ketel ziet kan zich nauwelijks voorstellen dat hij een enorme kracht in zich heeft. De Avanta heeft een groot vermogensbereik en levert een enorme hoeveelheid warm water waar u maar wilt. Deze kleinste Remeha is uitermate energiezuinig en ontziet het milieu maximaal.

Remeha Calenta serieRemeha Calenta serie

De Calenta is de meest doordachte cv-ketel ooit. Het is een hypermoderne HR-wandketel, die zowel in combi- als in solo-uitvoering kan worden geleverd (resp. mét en zonder warmwater-voorziening). Deze ketel is betrouwbaar en levert optimale prestaties, voor onbezorgde warmte en warm water.

Remeha iSenseRemeha iSense

De Remeha iSense is een thermostaat met intuïtieve bediening en uitgebreide mogelijkheden. Deze gebruiksvriendelijke kamerthermostaat heeft een buitenvoeleraansluiting, waarmee de temperatuur afhankelijk van het weer geregeld kan worden.  De iSense is een kwalitatief hoogstaande thermostaat/weersafhankelijke regelaar met een uiterst gebruiksvriendelijke bediening. 

Wilt u een Remeha ketel installeren of heeft u vragen over uw huidige ketel? Bel ons op 070 365 02 61 voor meer informatie.

Of stuur ons een e-mail!

sterkinuneto vini