T. 070-3650261

info@depagter.info

Thermostaten

Een CV-regeling, ook wel thermostaat genoemd, is een handige en simpele manier om de temperatuur in de ruimte te reguleren. Lees meer informatie over de thermostaten van Remeha en Nefit.

Remeha iSense

De Remeha iSense is een thermostaat met intuïtieve bediening en uitgebreide mogelijkheden. Deze gebruiksvriendelijke kamerthermostaat heeft een buitenvoeleraansluiting, waarmee de temperatuur afhankelijk van het weer geregeld kan worden. De iSense is een kwalitatief hoogstaande thermostaat/weersafhankelijke regelaar met een uiterst gebruiksvriendelijke bediening.

Nefit "Moduline Easy"

Nefit Easy is de meest bekroonde slimme thermostaat van Nederland. Een stijlvol design dat past in elk interieur en supereenvoudig te bedienen is. Dat is Easy. En dat alles krijgt u zonder contract of abonnement. Bovendien wordt Easy steeds slimmer, zonder dat u er iets voor hoeft te doen! Nieuwe functies komen beschikbaar via automatische updates.

Op afstand te bedienen via uw smartphone en tablet en zelflerend (deze functie komt binnenkort beschikbaar). Hij ziet aan de aanwezige smartphones wie er thuis is en stelt de verwarming automatisch in op de juiste temperatuur. Dreigt er iets mis te gaan met uw cv-installatie? Easy meldt het u direct via de app. Easy bespaart extra energie dankzij geavanceerde aanwezigheidsdetectie. Easy maakt bovendien inzichtelijk wanneer er efficiënt wordt verwarmd.

Ook kunt u zien hoeveel gas u verbruikt voor verwarming en warm water. Easy is eenvoudig te combineren is met cv-ketels van andere merken (mits voorzien van OpenTherm), dankzij de Easy Connect Adapter.

 

Wij kunnen een thermostaat makkelijk voor u installeren. Bel ons op  070 365 02 61 om de mogelijkheden te bespreken.